duminică, 2 iunie 2013

VOI SA DECIDETI !



In toate actiunile intreprinse de indivizii aflati pe o treapta superioara in conducerea destinelor unei Societati, se va urmari cu precadere dobandirea unui folos material personal, in care scop se vor emite LEGILE care vor consfinti justetea acestor bunuri. Restul indivizilor se vor stradui din rasputeri sa nesocoteasca  aceste  LEGI  pentru a-si procura catimea lor de foloase necuvenite, pentru mentinerea in echilibru a sistemului.
                    Din impozitarile legale exercitate asupra acelora foarte multi se aduna si cresc profiturile celor putini,foarte bogati, prin intermediul clasei de mijloc a functinarilor  publici  de stat.
                   Un aparat de stat greoi nu va putea nicicand sa se achite de asigurarea principalelor drepturi constitutionale- bunastarea si prosperitatea intregului popor, fapt ce va conduce inevitabil la revolte populare pentru schimbari radicale, care vor urmari micsorarea cheltuielilor bugetare prin reducerea numarului functionarilor publici si instituirea unei Legislatii adecuate, obligatory pentru intreaga societate.
                   Proprietatea de stat micsorandu-se , trebuie neaparat sa se mareasca proprietatea particulara asupra mijloacelor de productie. Proprie-tatea de stat nu trebuie sa dispara in totalitate, ci  se va adapta functie de cresterea preponderenta a proprietatii private.
                   In fruntea Obstii trebuie alesi cei mai priceputi gospodari, cu un inalt devotement patriotic, capabili a-si asuma responsabilitatea conducerii Societatii spre bunastare si prosperitate, de acest fapt depinzand gradul de dezvoltare sociala,politica si economica a acesteia la un moment dat.
                   Impuneti-le celor alesi calea pe care vreti sa mergeti si incotro vreti sa ajungeti, dar nu considerati ca e sufficient a va urca in caruta si a lasa totul pe seama calului si a vizitiului, NU! Dati apa calului, hraniti vizitiul si urmariti mersul carutei, obstacolele pe langa care trece . De e nevoie, coborati,neteziti drumul, indepartand bolovanii cazuti ori pusi anume de catre rauvoitori, faceti poduri peste vai si ape, strapungeti dealurile si muntii cu tunele si vegheati tot timpul pana ajungeti la Destinatie !Rasplata pentru aceasta stradanie nu se va lasa asteptata,iar odihna va va fi binemeritata.
                   Invatati pe cei tineri la fel sa faca. Transmiteti-le  principiile de viata si indrumati-I  s gasesca mijloace mai commode  de a razbi catre bunastare si prosperitate.
                   Nimic fara effort fizic si participare a mintii ! Puneti suflet in tot ceeace intreprindeti.
                   Sa nu lasam pe altii sa decida pentru noi, fiindca  nu-I vom putea trage la rspundere pentru  lipsa noastra de vointa asupra modului cum vrem sa traim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu