duminică, 2 iunie 2013

Hei,Stimabililor-voi, Oameni,frati romani



Cine credeti ca detine fraiele Puterii pentru destinele Omenirii ?
 
-Economicul
-Nu !
 
-Politicul
-Nu !
 
-Atunci cine?
 FILOSOFICUL ! El-nevazutul de pe scena vietii noastre de zi cu zi, El este Marele Regizor !
 
-Dar unde sade ?
 
-In varful Piramidei Vietii,pe post de INAINTE MERGATOR.
Orice cireada isi urmeaza Inainte Mergatorul. Albinele si elefantii si-au ales forma matriahala, acceptand a avea in fruntea lor o femela ; turmele de vite si haitele de lupi sunt conduse de catre un mascul,iar Oamenii au trecut de la matriarhat la patriarhat cu cca 5000 de ani in urma. In aceasta perioada Omenirii I s-a impus un dusman bine ales de catre detinatorii Puterii si de temut pentru cei condusi-RELIGIA, care-si exercita influenta prin “Sfanta” de neatens Biserica,cu toate derivatele ei secte ,in numele careia si pentru care au murit sute de milioane de Oameni. In present Diriguitorii Omenirii si-au propus reducerea populatiei de pe glob la cca 5-600 milioane de Oameni, dat fiind faptul ca descoperirile stiintei in domeniul tehnologiei de executie a imensului volum de lcrari ce se fac necesare la nivel planetar, pot inlocui munca a mii de Oameni cu un singur utilaj tehnic,cum ar fi :
 
-pentru sapat,impins,carat ori ridicat pe vericala poate fi folosit: excavatorul,buldozerul,grederul si autocamionul, macaralele fixe sau mobile –pe uscat , precum si cele de pe apa,etc.
 
-pentru transport personae si marfuri poate fi folosit: :automobilul,basculanta,trenul,vaporul,avionul, racheta,etc.etc.
 
In general Conducatorii bisericii si ai statelor, cand au avut nevoie de roboti umani, au nascocit tot felul de motive ,determinandu-I sa se inmulteasca, inoculandu-le ideea ca aceasta ar fi vrerea unui anumit Dumnezeu atotputernic
 
In prezent robotii umani sunt prea costisitori si ineficienti,fapt pentru care ,deocamdata in mod restrans, s-a acceptat trecerea la utilizarea robotilor cu inteligenta artificiala,mult mai usor de manipulat in scopul cuceririi puterii planetare.Asa zisa Globalizare a fost gandita atat de catre pamanteni cat si de catre cei ce ne-au vizitat de pe alte planete,nu de azi de ieri,ci de cand e Lumea.
 
Civilizatiile superioare s-au succedat pe Pamant,urmand un principiu legic oricarui fenomen din natura: a) nasterea-aparitia vietii; b) evolutia-dezvoltarea superioara a stiintelor din toate domeniile; c) expansiunea-colonizarea altor spatii propice vietii in Univers si d) moartea-autodistrugerea.
 
De ce autodistrugerea? Care ar fi mobilul urmarit?
 
Omul vietuind pe Pamant ,a aflat cine-I si dincotro spre unde tinde ! A aflat ca viu fiind – el este Materia ajunsa la costiinta de sine si ca, VIULUI, ii este caracteristica tendinta de DOMINARE !- a unuia asupra celuilalt si a invingatorului asupra a tot ceeace exista. Bunaoara,firava iarba si lianele marilor paduri, in cateva sute,mii de ani,in conditiile proprii vietii,va inghiti orasele si autostrazile care le leaga,transformand TOTUL ,sub puterea soarelui si a vantului, in praf si pulbere. Iarba si lianele marilor paduri pier la randul lor , cand forta vietii-APA, dispare,rapusa de razele Soarelui.
 
Totul in Univers se leaga prin dualul DA si NU. To be or not to be .Si daca Lavoisier a fost primul ori Lomonosov,nu conteaza,rostirea facuta de ei, potrivit careea “Nimic nu se pierde,nimic nu se castiga,ci totul se transforma” ,alaturi de “legea compensarii prin cedare”(teoria lui Constantin Simion Ghinelea),stau la baza existentei Universului in care a aparut Omul.
 
Asadar, nimic nu este de condamnat in actiunile Omului: razboaiele,crimele atrocitatile comise de el (insusi Biserica a apelat la eficienta acestora,justificandu-si alegerea) sunt forme de exteriorizare proprii viului, ce mijlocesc transformarile firesti prin care respira Universul.
 
Grija alesului Inainte Mergator-(I.M.) este ca aceste adevaruri sa nu ajunga la cunostinta Robotelului uman,nu pentru ca EL (I.M.) si-ar pierde locul,ci pentru ca in turma ce-o pastoreste s-ar produce turbulente ce-ar afecta intrucatva tinta finala a Omului= coborarea pe alte planete surori Pamantului,raspandirea viului si in conditii actualmente total nefavorabile,instituirea Gandului ca o a doua mare putere in Univers,care sa se poata lupta cu Moartea,daca nu de la egal la egal,barem reducandu-I acesteia domeniul de existenta de la 99,9% la doar 51%.!
 
Auzindu-ma vorbindu-va astfel, nu va grabiti a ma eticheta drept prototipul Antichristului,personaj intelligent,prevazut de inaintasi ca va apare si ca Robotelul uman se va emancipa si va afla la un moment datADEVARUL despre sine.
 
Bucurati-va doar ca, daca locuitorii din zona lantului carpatic-Dunare si Mare au fost printre primii care au trecut la Crestinism,normal ar fi ca tot printre primii sa fie si la eliberarea de sub centura coercitiva a acestei religii impuse sub blandetea Inchizitiei !
 
Eu, conationalul vostru , sunt doar un atent Observator la tot ce misca-n tara asta-“raul, ramul”, dar mai ales sunt un fervent si aprig aparator al acestei idei rostite pentru prima oara de Mihai Eminescu-cea mai prodigioasa inteligenta umana ce s-a nascut pe meleagurile dintre Nistru-Tisa-Dunare si Marea Neagra: ‘Religia-o fraza de dansii inventata/Ca prin a ei putere sa va aplece-n jug/Atunci cand dupa moarte,rasplata nu v-asteapta/Faceti ca-n asta lume sa aiba parte dreapta/Egala fiecare si sa traim ca frati”
 
Sau “Noi reducem tot la pravul azi in noi maine-n ruine/Prosti si genii, mic si mare ,sunet sufletul ramane/ Totu-i praf,lumea-i cum este si ca dansa suntem noi/
 
(Avand in vedere faptul ca ,privitor la originile natiei careia i-ar aparine Eminescu ar fi lesesti,sarbesti sau evreesti,as vrea sa fac cunoscut tuturor doritorilor ca ,printre altele,in acordarea impamantenirii unui individ ,se va tine cont de locul unde au trait parintii celui in cauza in ultimele 48 de luni,locul nasterii pruncului,cat si locul unde au trait pana la varsta de 16 ani-fetele si18 ani-baietii.Se poate aprecia ca pe langa calitatea semintei si natura ogorului in care aceasta a fost implantata, un rol insemnat in putinta deteminarii carcteristicilor fizice ,dar maai ales chimice a “bobului”incoltit il au elementele chimice care au avut un rol preponderant in formarea embrionului- apa,calciu,azot,fosfor,seleniu,zinc, fier,sodiu,clor,s.a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu